top of page

Recursos de treball per a l'alumnat

colonias de niños exilio.JPG

FONTS D'INFORMACIÓ

En aquest apartat trobaràs una relació de fonts diverses. Selecciona i escull el tipus de font i la informació que més s'ajusta a les necessitats de cada acció plantejada. L'objectiu: dissenyar la estratègia que millor s'adapte per conformar la resposta defensada front a la problemàtica de partida.

01

FONTS BIBLIOGRÀFIQUES

Aquí trobaràs bibliografia de referència sobre el tema principal o subtemes d'estudi.

Les referències estan elaborades en les tres llengues del projecte: Català, castellà, francès.

03

WEBGRAFIA

Aquí trobaràs enllaços a espais webs especialitzades en la matèria, al igual que articles i estudis publicats digitalment en institucions o revistes científiques especialitzades.

05

FONTS TESTIMONIALS:
EL BANC DE LA MEMÒRIA

Aquí trobaràs informació testimonial oral i escrita, produïda per l'alumnat o per investigadores professionals.

Els testimonis explicats provenen de persones reconegudes i persones anònimes, les quals en brinden una porta a la seua història, per comprendre de primera mà quina va ser la Nostra Història col·lectiva.

02

FONTS AUDIOVISUALS

Aquí trobaràs referències i documents audiovisuals de diferents tipus: documentals, pel·lícules, curtemtratges, material d'exposició...

Selecciona aquells recursos que et permeten complementar i visualitzar millor la realitat estudiada.

04

FONTS D'ARXIUS I CD

En aquest espai tindràs accés al tipus de fonts més apreciats per a la investigació histpriogràfica: fonts primàries i secundàries, provinents dels arxius i centres de documentació, o pertanyents a fons personals.

06

DOCUMENTS DIGITALITZATS

Aquí trobaràs l'accès directe a alguns dels materials i referències recomanats en els registres de bibliografia i webgrafia. 

Els trobaràs organitzats per temàtiques. Dins de cada tema, trobaràs una guia de recerca per ubicar-te en la comprensió de dita temàtica. ALtres estan classificats directament per autoria.

bottom of page